Training Empathy – En international uddannelse

17. juni 2020

Del artiklen

På trods af forårets aflysninger og forsinkelser er vi nu godt i gang med 3. hold af uddannelsen i ”Relationskompetence, nærvær, empati og medfølelse.”

Denne gang i nærheden af Hamburg på et dejligt kursussted i smukke omgivelser. Det er en gave at kunne gå i dybden med deltagernes tilgang til deres egne ressourcer med det for øje at blive bedre til at møde omverdenen med nærvær, empati og medfølelse. Og til at undervise andre i det samme.

Det er der om noget brug for nu. Og vores bog, ”Empati, det der holder verden sammen” som vi i Børns Livskundskab var sammen om at skrive, er blevet aktuel som aldrig før. Det er nu, vi skal holde fokus på det vigtige og forlade gamle og opbrugte mønstre. Det er nu, vi skal have nærvær, overblik, empati og kreativitet til at søge nye løsninger, hvor vi har helheden for øje. I mødet mellem mennesker i hverdagen, og i vores bidrag til at finde løsninger, der er globalt bæredygtige.

I august 21 starter vi et nyt hold i Villa Fohrde, i nærheden af Brandenburg. Uddannelsen er international. På det nuværende hold foregår undervisningen på tysk, men ved behov kan der også undervises på engelsk. Du kan se mere om uddannelsen på www.trainingempathy.com. Herigennem kan du også kontakte os for flere oplysninger. Vi glæder os allerede til at byde nye kursister velkomne.